Kapcsolat

Horgászok számára

Nem titkolt szándékunk, hogy az üdülőt elsősorbana horgászni szerető vendégek számára terveztük, hiszen korlátlan lehetőségeket rejt a környék számukra. Az élő tiszán minden őshonos halfaj megfogható, mind a pergető, mind a békés halakra vadászók megtalálják itt a számukra legkedvezőbb feltételeket. Az üdülőhöz egy 6m x 3m stég is tartozik, ahol a folyamatos etetés miatt érdemes kicsit leülni és bedobni a pecabotot.

Ha viszont vendégünk a csónakos horgászatott létesíti előnyben, ahhoz egy hétméter hosszú műanyag csónakot vagy tiszai ladikot tudunk biztosítani.


 

 

De több napos vizenlét is megoldható, hiszen vállakozásunk egy 10 méter hosszú lakóhajóval is rendelkezik, amiben 4-5 ember elszállásolható, fedélzetén mosogató, WC, hűtő és gáztűzhely szolgálja a kényelmet. Aki kisgéphajó vezetői engedéllyel rendelkezik, az önnállóan is kikölcsönözheti. De ha nincs ilyen jártassági akkor állóhajóként, a vendég által kiválasztott helyen kikötjük, ahonnan aztán tényleg éjjel nappal horgászhat. Kívánság esetén a hajóhoz egy ladikot is kapcsolunk, hogy a közeli vizek, haltartó helyek is elérhetőek legyenek.

 Ha a vendégünk saját hajóból szeretne horgászni, az üdülő közvetlen közelében ingyenes sólyázási lehetőség áll rendelkzésre.


És még egy kedvcsináló, a helyi kocsmáros Dobó Ferenc 2014 nyarán rekord méretű, 74 kg-os folyami harcsát akasztott és ki is fogott a stégünk közvetlen közelében.

ifj. Hamvas Károly pedig 2015 június végén egy 80 kg-os harcsát vett ki a stégünktől nem messze. 


Családok számára


Az üdülőtől mintegy 800 méterre található a tiszalöki strand, melyet kisgyermekescsaládok számára ideális fürdőzőhelyet jelenthet.A strand közvetlen szomszédságában pedig a Feketeszakáll kalandpark jelenthet kihívást nem csak gyermekek számára.

Látogasa meg a kalandpark oldalát »


Akik pedig nem riadnak vissza egy kis evezéstől, azok számára kajakot, kenut tudunk biztosítani. Akár egynapos túra keretében tokaji látogatás is tehető. A hajókat kérésre felvisszük Tokajba ahonnan vendégeink egy kényelmes evezéssel juthatnak vissza a szálláshelyre.Gyermekekkel nagy élmény lehet a csobaji holtág látogatása is, ahová, hajóval egy kis lagúnán keresztül juthatunk be.


vissza a kezdőlapra »