Kapcsolat

Az Üdülő Tiszalök közelében az úgynevezett üdülőtelepen, a Tisza partján helyezkedik el, Kb. 25 méterre a Tiszától, amihez saját stég is tartozik. Az épület két darab háromágyas és egy négyágyas szobával, valamint két fürdőszobával rendelkezik a felső szinten. A földszinten egy hatalmas közös tér, konyha és mosdó kapott helyet. Nagyobb társaságok jelentkezése esetén 14 főig pótágyakkal ki tudjuk bővíteni a férőhelyek számát.


A ház déli oldalán egy újonnan létesített nagy befogadóképességű fedett terasz szolgálja a vendégek kényelmét. A teraszon főzőpult és mosogató is elhelyezésre került, ha a vendégek nem szeretnék a belső konyhát igénybe venni. A terasz mellett egy bográcsozó hely található, mert a szabadban főzött ételnél szerintünk nincs finomabb.
Aki inkább a teljes kikapcsolódásra vágyik és nem szeretné főzéssel tölteni pihenőjét, azok a Tiszalökön található étterem választékából rendelhetnek, vagy az üdülőtelep egy másik részén található büfé, fagylaltozó kínálatából választhatnak. (Lángos, Palacsinta, Tortilla, stb.)


És hogy a gyerekekről se feleddkezzünk meg, egy kis játszótérrel szeretnénk kedveskedni a legkisebbeknek.


vissza a kezdőlapra »